Lärkans

Lärkansin partiokämppä sijaitsee Nuuksiossa, naapurina kansallispuisto ja PäPan kämpät Ruuhijärventiellä.

Kaksikerroksinen ruskea puutalo, jonka alakerrassa on kämpän tupa, keittiö, makuusiipi ja eteinen. Siivouskomero ja kuivaushuone märille vaatteille löytyy eteisestä. Yläkerrassa pieni huone mihin mahtuu noin 10 henkeä yöpymään lattialle.

Lärkansilla on majoitustilaa noin 50 hengelle.

Kerrossänkyjä on 40:lle hengelle ja yläkerran ”johtajahyllyllä” patjoja noin 10:lle. Tyynyjä ja peittoja ei ole. Aluslakanan käyttö on kaikille pakollinen.

Sähkövalaistus ja lämmitys. Juokseva vesi sekä päärakennuksella, saunalla ja huusseissa. Keittiössä lämminvesivaraaja.

Kämpällä on ruuanlaiton perusvälineistö: sähköliesi uunilla (GN-mitoitettu), jääkaappi ja pakastin. Mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja sähkövatkain. Astiastoa ruuan tarjoilemiseen tai ruokailuun noin 60 hengelle. Siivoukseen ja tiskaamiseen välineet löytyvät keittiöstä ja eteisen siivouskomerosta.

Kämpällä on kiinteä videotykki, valkokangas ja kaiuttimet. Ota oma interneetti mukaan jos tarvitset, kämppä on metsässä! :)

Saunalla vesipata ja puulämmitteinen kiuas. Saunaan mahtuu noin 10 henkeä saunomaan. Jos et nauti puutöistä; osta omat klapit mukaan ja sytytyspaloja.

Pihalla on puuliiteri, huussit, nuotiopaikka penkkeineen. Puutyöt teet itse, sahat ja kirveet on.

Pihaan pääsee sulana aikana autolla (huoltoajo). Mäki Lärkansille ei ole talvikunnossapidossa, autot jätetään Ruujijärventien alussa olevalle pienelle hiekkakentälle.

Varaus: Lisätietoja antaa ja varukset hoitaa yhdistyksen toiminnanjohtaja ja varaukset tehdään aina sähköpostitse,  kansliet@hess.fi. Puhelinnumero on 0400 347641, mutta varaukset tehdään aina kirjallisesti.

Hinta: Partiolippukunnille ja yhdistyksille, joilla on partiomaista toimintaa 575 euroa/viikonloppu

Yhdistyksen omille lippukunnille ja talkoisiimme osallistuville oma hinta.

Arkikäyttö 160 euroa vuorokausi.

Kämppää ei vuokrata minkäänlaiseen juhlakäyttöön.