Klättringsdag på Irti maasta för spejarscouter

13 Maj 2023 kl. 12.00–14.00

Spejarscouterna får sin egen dag på klättringscentret Irti Maasta i köpcentret REDI i Fiskehamnen i Helsingfors. Utmana dig själv och kom och gör något som bokstavligen är på en ny nivå!

Att klättra i klättercentret säkert, övervakat och garanterat roligt! Varje klättervägg har flera olika rutter som går från lätt till svår. Oavsett om du är nybörjare eller expert så finns det något för alla på Irti Maasta. Du behöver bara kläder som lämpar sig för inomhussporter och skor med rena sulor.

Hela klättringscentret är bokat bara för oss. Man klättrar i en timme (kl. 12-13) och alla får en obligatorisk 15 minuters instruktion så man vet vad man ska göra. Förhandskunskap behövs inte alls. Efter klättringen får vi hotdogs, limu, vatten, snacks och godis (kl. 13-14). Och varför inte ta med en kompis som vill pröva på scouting!

En liten stab med kivoga människor ser till att ni har det bra på plats, kårens ledare behöver inte komma med och övervaka.

Deltagaravgift: 10€ (faktureras via Kuksa)

Kuksalänk, sista anmälningsdag 1.5: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=58438Plats
Irti maasta, REDI 2. vån, Helsingfors
13.09
Första hjälpen 1 fyra vardagkvällar Grundkurs i första hjälpen fyra kvällar, ons+tors 13, 14, 20 och 21.9
02.10
Första hjälpen uppdatering Första hjälpen uppdateringskursen är ett tight paket av färdigheter som varje medborgare ska ha i ryggraden.