HeSS ordnar dagsläger under skolornas sommarlov för barn i skolåldern. Lägrens målgrupp byter från år till år, ibland ordnar vi läger för 7-9 åringar och ibland för barn i  9-12 års åldern. 

Både scouter och icke-scouter får delta. Dagslägren ordnas i Helsingfors under sommarlovets två första veckor under dagtid, kl. 9-16 måndag till fredag. De båda dagslägren s program är olika, och nattlägretsw program är också unikt. Så man kan delta i alla tre lägerveckor om man vill! DET blir en supersommar! 

Eftersom lägerdeltagarna under sommaren 2017 önskade att lägren aldrig skulle ta slut, att man skulle övernatta tillsammans också, har vi satt in ett övernattningsläger under midsommarveckan 2018, måndag till torsdag. Ta kontakt med kansliet för mera information.

 

 

19.10
Scoutskaban 2019 Tellus 3.0 Miljöförstöringen på Mars börjar vara så allvarlig att det snart inte går att bo kvar. Men mänskligheten har en tredje chans, en ny planet. Den här gången skickar vi scouterna!
28.10
Första hjälpen uppdatering Uppdateringskurs som ger ditt FHj 1 eller Fhj 2-kort tre år längre levnadstid. En förutsättning för att delta är alltså att du har någotdera kortet i kraft.
04.11
Föreningens höstmöte Stadgeenligt medlemsmöte på Scoutstationen, Tölögatan 55.
05.11
"bronspåbröstet-workshop Hemlig workshop där vi tillsammans snidar ihop förtjänstteckenansökningar, och får in dem med det samma. Klappat och klart.
18.11
Första hjälpen 1 fyra kvällar Grundkurs i Första hjälpen
20.11
Första hjälpen 1 fyra kvällar Grundkurs i Första hjälpen
25.11
Första hjälpen 1 fyra kvällar Grundkurs i Första hjälpen
27.11
Första hjälpen 1 fyra kvällar Grundkurs i Första hjälpen
30.11
Scoutbasar på Balders
13.12
Vargungarna i Luciakortegen Kårernas vargungar får vara tomtar i Folkhälsans Luciakortege