HeSS ordnar dagsläger under skolornas sommarlov för barn i skolåldern. Lägrens målgrupp byter från år till år, ibland ordnar vi läger för 7-9 åringar och ibland för barn i  9-12 års åldern. 

Både scouter och icke-scouter får delta. Dagslägren ordnas i Helsingfors under sommarlovets två första veckor under dagtid, kl. 9-16 måndag till fredag. De båda dagslägren s program är olika, och nattlägretsw program är också unikt. Så man kan delta i alla tre lägerveckor om man vill! DET blir en supersommar! 

Eftersom lägerdeltagarna under sommaren 2017 önskade att lägren aldrig skulle ta slut, att man skulle övernatta tillsammans också, har vi satt in ett övernattningsläger under midsommarveckan 2018, måndag till torsdag. Ta kontakt med kansliet för mera information.

 

 

04.06
Ledarrekreation SUP Skön kväll för scoutledare som glider ut på havet i kvällssolen på en SUP-board.
14.09
Kårdag Möjlighet för kårerna att ha egna seminarier samt tillfälle till diskussion om föreningens verksamhet, framtid, mission etc.
19.10
Scoutskaban 2019 Tellus 3.0 Miljöförstöringen på Mars börjar vara så allvarlig att det snart inte går att bo kvar. Men mänskligheten har en tredje chans, en ny planet. Den här gången skickar vi scouterna!
04.11
Föreningens höstmöte Stadgeenligt medlemsmöte på Scoutstationen, Tölögatan 55.
30.11
Scoutbasar på Balders