PyroChill på Lärkans på höstlovet för spe + expl

21 Oktober 2021 kl. 10.30–23.55

Kom till Lärkans och fira din höstlovstorsdag där, med dina scoutkaverin och andra kompisar. Målgruppen är spejarscouter uppåt.

Räddningsverket kommer och ger oss en brandsäkerhetslektion med utrymningsövning på Lärkans och vi får öva släcka bränder med brandfilt och handsläckare.

Vi har en riktig kock på plats som ser till att man inte behöver vara hungrig och det finns tid att bara slappa. Säkert kan vi också hitta på något bus! Åtminstone ska vi kolla hur olika saker brinner! 

Programmet är från 10.30-17 på torsdagen men de som vill kan stanna hur länge som helst, till och med till fredag om Corona-läget gör det möjligt. 

Vi tänker oss att det som behövs nu är att få slappa tillsammans, äta popcorn och snacka skit, kanske se på en film och sova nån annanstans än hemma.

Anmäl dig senast 5.10 i Kuksa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=43642 . Evenemnaget är gratis men för att kunna ha tillräckligt mat för alla behöver vi veta dina specialbehov och när du är på plats på Lärkans. Ge en e-postadress som du använder i anmälan, för det kommer info om utrustning och sånt per mail till dig.

Det blir kiva att ses!Plats
Lärkans scoutstuga
Ruuhijärvivägen 5

25.09
Scoutscaban Eau 2021 Vikingaflickorna vill härmed bjuda in era scouter till årets scoutscaba. Scaban går i år under namnet Eau 2021 och går av stapeln 25-26.9 i Nyland.
12.10
Citymanöver + Ledarstadsmanöver KOMBO Stadsmanöver för alla åldersgrupper från spejarscouter uppåt.
21.10
PyroChill på Lärkans på höstlovet för spe + expl Räddningsverket kommer och visar hur man släcker saker som vi bränner. :) God mat och chill utlovas också.
03.11
Föreningens höstmöte Stadgeenligt medlemsmöte på Scoutstationen, Tölögatan 55.
01.12
Första hjälpen uppdateringskväll Uppdateringskväll för både första hjälpen 1 och 2