Ledarchill: Frisbeegolf i Södis

19 Maj 2021 kl. 17.30–22.00

Vi planerar att genomföra den efterlängtade ledarrekreationen vi alla behöver vid Söderkulla gårds bana i Sibbo. https://frisbeegolfradat.fi/rata/soderkullan-kartanon-frisbeegolfrata/

Start 17.30 (eller när du hinner med) vid Söderkulla gårds stora parkeringsplats, Söderkullavägen 701. Buss 841 går hit från Östra centrum. Vi går eller kör efter ”frolfandet” hem till Evas terrass och grillar, så vi slutar på Lingongränden 8.

HeSS bjuder på lyxhodare. Vi vill ha anmälningar dagen innan för att veta mängderna och livsmedelsbegränsningarna. Evenemanget är gratis och mat, saft och vatten finns, men alla får ta med sig egna, valfria förfriskande drycker.

Om man vill kan man ju komma med också utan att kasta plasttallrikar i skogen. Elller bara testa lite! Den som deltar i frisbeegolfen kan vinna ett pris. De som har egna frisbeen tar givetvis med dem. Om det finns behov att låna tar man kontakt med kansliet i så god tid som möjligt, så skaffar vi fram lånefrisbeen.

Hoppas majkvällen är ljus&ljummen och att många kommer med och chillar i grilldoften.

Inom kort kommer ett Facebook-event att finnas så man kan komma överens om samskjuts eller sällskapsåk och spionera vilka som är på väg. Anmäl dig senast 17.5 i Kuksa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=41341 Plats
Söderkulla

19.05
Ledarchill: Frisbeegolf i Södis 19.5 ordnar vi ledarrekreation i form av frisbeegolf. (utomhusevenemang)
07.06
Första Sommarlovsdagen DAGSLÄGERDAG 7.6.2021 Vi ordnar en dagslägerdag för barn som gått ut årskurserna 1-4.