SLöhö ledarchill

12.11.2022 kl. 12.00 – 21.30

Slö + löhö = SLöhö, och det konceptet var verkligt lyckat då det ordnades back in the day. Därför har vi bestämt oss för att ordna det på nytt.

Ledare behöver fortfarande chilla, och det bästa sättet att chilla är när någon annan har planerat passligt rento mysprogram som laddar akkuna.

HeSS ordnar det slappaste evenemanget för ledare där alla kan träffas och bara chilla tillsammans på Lärkans. Vi kommer ha slappt program, utsökt mat och bastu. Anmäl dig så fort som möjligt så att du säkert får plats.

Plats: Lärkans

Målgrupp: Roverscouter och ledare

Pris: 10€

Anmälan: I Kuksa senast 30.10

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=54063       (använd scoutID om du är medlems i en scoutkår, snälla, annars får vi informationen senare och det blir helt onödigt mycket trubbel)

 

En lite crazy stab har suttit och klämt fram chilliga idéer och tänker ordna en rolig men rento dag utan förväntningar riktade på dig.

Evenemangets program börjar på lördagen klockan 12 och slutar 21.20, men sedan kan man stanna och chilla och övernatta. Morgonmål på söndag samt städning före avfärd enligt egen tidtabell.

Du kan åka från Lärkans med HSL:s buss på lördag kväll: Klocksan 22.45 start från Lärkans gående till hållplatsen, bussen går 22.52 och är i Esbo centrum.Plats
Lärkans scoutstuga
Ruuhijärvivägen 5
13.12
Vargungetåg i Luciakortegen Våra vargungar, 7-9 åringar får vara tomtar för Finlands Lucia