HeSS InnebandyCup 2019

22 Mars 2019 kl. 18.00–21.00

Turneringen kommer att gå av stapeln fredagen den 22.3.2019 i Kvarnbäckens Arena Center klockan 18-21 (lagen ska vara på plats 17.45).

Till skillnad från förra året kommer det att finnas officiella domare på plats, vilket leder till att det är viktigt att följa de officiella innebandyreglerna https://salibandy.fi/palvelut/materiaalit/saannot-ja-ohjeet/pelisaannot/

Samla ihop ert lag så fort som möjligt och börja träna. Anmäl laget/kåren till matias_anthoni@hotmail.com så fort som möjligt, men mata in alla spelare i Kuksa före tävlingen, så är alla försäkrade. 

En kår kan ha flera lag. 

På Kvarnbäckens ArenaCenter finns spelplaner bokade och riktiga domare dömer matcherna. Vikingarna, vinnarna från 2018 har gjort upp ett spelschema (vi har flera spelplaner) och ser till att det finns fiilismusik.

Här är lite provokation så ni får upp tävlingsvärmen: Förra året tog Vikingarnas ledarlag hem segern överlägset. Ryktena säger att Vikingarnas lag har haft en lyckad försäsong och att laget nu förbereder säsongens träningsprogram. Förra veckan sparkade Vikingarna dessutom igång sina försök till att rekrytera nya spelare till laget på grund av den större spelarbudgeten de blivit lovade detta år tack vare förra årets storartade seger.

HeSS bjuder på banan så ni orkar spela, men fiilisen hämtar ni ju med er. Bygg gärna själva upp turneringsfiilisen i ert lag med enhetlig outfit, kårdricksflaskor, fanibilder etc. En bra lagfiilis gör er till vinnare!

Anmälningslänk: 

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=24218

 Plats
Kvarnbäckens ArenaCenter
19.10
Scoutskaban 2019 Tellus 3.0 Miljöförstöringen på Mars börjar vara så allvarlig att det snart inte går att bo kvar. Men mänskligheten har en tredje chans, en ny planet. Den här gången skickar vi scouterna!
28.10
Första hjälpen uppdatering Uppdateringskurs som ger ditt FHj 1 eller Fhj 2-kort tre år längre levnadstid. En förutsättning för att delta är alltså att du har någotdera kortet i kraft.
04.11
Föreningens höstmöte Stadgeenligt medlemsmöte på Scoutstationen, Tölögatan 55.
05.11
"bronspåbröstet-workshop Hemlig workshop där vi tillsammans snidar ihop förtjänstteckenansökningar, och får in dem med det samma. Klappat och klart.
18.11
Första hjälpen 1 fyra kvällar Grundkurs i Första hjälpen
20.11
Första hjälpen 1 fyra kvällar Grundkurs i Första hjälpen
25.11
Första hjälpen 1 fyra kvällar Grundkurs i Första hjälpen
27.11
Första hjälpen 1 fyra kvällar Grundkurs i Första hjälpen
30.11
Scoutbasar på Balders
13.12
Vargungarna i Luciakortegen Kårernas vargungar får vara tomtar i Folkhälsans Luciakortege