(scout.fi)

Klättringsdag på Korkee för äventyrsscouter

01 Oktober 2022 kl. 10.00–13.00

Kom med och yra i trädtopparna!

Samla ihop kårens modigaste äventyrsscouter och kom med på en skön dag i träden, i priset 10€ ingår lunch och all utrustning.

Vi får ta oss fram på banorna i träden från 10 till 13 och när hungern visar sig nappar man sopplunch i parken. Anmäl dig i Kuksa genom att logga in med ditt ScoutID och klicka på länken här: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=52443

Vi samlas på lördag 1.10 klockan 10 på Blåbärslandet utanför trädtoppsbaneparken Korkee på Mustikkamaanpolku på Blåbärslandet, Helsingfors. Ledarna på plats är Gustaf Lehto, Kenneth Mattila.

Man kan ju kanske få skjuts till Blåbärslandets parkeringsplats, det är nära. Eller ta bussen, eller gå från Brändö metrostation. Kolla i reittiopas!

Deltagarna deltar själva i det här evenemnget, inte såm kårgrupp. Vi utgår från att de klarar sig själva så bra att de med hjälp av stabens ledare och klätterparkens personal kan klättra och äta sopplunch. Det här får föräldrarna uppskatta. Kårerna får skicka ledare med på äventyrsdagen, de blir bjudna på klättring och lunch.

Tveka inte att ta kontakt med kansliet! HeSSmobilen svarar gärna: 0400347641.Plats
Klätterparken Korkee Blåbärslandet

01.10
Klättringsdag på Korkee för äventyrsscouter En äventyrsdag i trädtopparna
11.10
Ledarstadsmanöver Klurig spårning i citymiljö för roverscouter och ledare
17.10
Explorerevent Explorerevenemang à la HeSS explorers
08.11
Första hjälpen uppdateringskväll Uppdateringskväll för kursintygen fhj 1 och fhj 2
12.11
SLöhö ledarchill Kommer du ihåg SLöhö? Int vi heller! Därför ordnar vi det, för det behövs!
26.11
Scoutbasar på Balders Julstämning och traditioner på lillajul! Kom och stöd de svenska scoutkårerna genom att köpa deras vackra, mysiga, fyndiga och smarriga produkter. Åt dig eller åt en vän.
13.12
Vargungarna som tomtar i Luciatåget