(scout.fi)

PyroChill på Lärkans på höstlovet för spe + expl

21 Oktober 2021 kl. 10.30–23.55

Kom till Lärkans och fira din höstlovstorsdag där, med dina scoutkaverin och andra kompisar. Målgruppen är spejarscouter uppåt.

Räddningsverket kommer och ger oss en brandsäkerhetslektion med utrymningsövning på Lärkans och vi får öva släcka bränder med brandfilt och handsläckare.

Vi har en riktig kock på plats som ser till att man inte behöver vara hungrig och det finns tid att bara slappa. Säkert kan vi också hitta på något bus! Åtminstone ska vi kolla hur olika saker brinner! 

Programmet är från 10.30-17 på torsdagen men de som vill kan stanna hur länge som helst, till och med till fredag om Corona-läget gör det möjligt. 

Vi tänker oss att det som behövs nu är att få slappa tillsammans, äta popcorn och snacka skit, kanske se på en film och sova nån annanstans än hemma.

Anmäl dig senast 5.10 i Kuksa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=43642 . Evenemnaget är gratis men för att kunna ha tillräckligt mat för alla behöver vi veta dina specialbehov och när du är på plats på Lärkans. Ge en e-postadress som du använder i anmälan, för det kommer info om utrustning och sånt per mail till dig.

Det blir kiva att ses!Plats
Lärkans scoutstuga
Ruuhijärvivägen 5
02.06
Föreningens årsmöte Medlemsmöte för föreningens medlemskårer
10.09
Första hjälpen 1 lördag+söndag Grundkurs i första hjälpen
24.09
ScoutSkaban 2022 Scoutfärdighetstävling à la Spanarna!
01.10
Klättringsdag på Korkee för äventyrsscouter En äventyrsdag i trädtopparna
11.10
Ledarstadsmanöver Klurig spårning i citymiljö för roverscouter och ledare
17.10
Explorerevent Explorerevenemang à la HeSS explorers