(scout.fi)

Första Sommarlovsdagen DAGSLÄGERDAG 7.6.2021

07 Juni 2021 kl. 09.00–16.00

Vi vill ge barnen en bra start på sommarlovet med Den Ultimata Sommardagen i centrala Helsingfors. 

Dagen är gratis och man behöver inte vara medlem i någon scoutkår för att delta. Anmälan krävs, så vi kan tillgodose barnens behov.

Programmet är utomhus och scoutaktigt: Vi gör det barnen känner sig bekväma med och vågar kanske pröva något nytt. Vi samlas kl. 9 och avslutar dagen kl. 16 vid Scoutstationen, Tölögatan 55. Under dagen rör vi oss i parker och vid stränder i närheten av Scoutstationen. Vi hyr kajaker och roddbåtar vid stranden nedanför Sibeliusmonumentet och låter några paddlingsinstruktörer visa oss hur man paddlar och ror.

Vi äter lunch vid stranden, leker i parken, lagar mellanmål på Trangia och går på spårning (och om det åskar blir det sällskapspel och film inomhus).

Staben består av unga, trygga, snälla ledare i olika åldrar. Deras målsättning för dagen är att ge varje barn uppmärksamhet och en trygg och rolig dag.

Träff kl.9 på Scoutstationen, Tölögatan 55. Program i parkerna och på stränderna i Tölö. Avslutning på Scoutstationen, barnen avhämtas kl. 16 på Tölögatan 55. Mera info per e-post 2.6 åt de anmälda.
 

Anmäl ditt barn senast 31.5.2021 i vårt medlemsregister Kuksa med den här länken: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=41460

Informera oss gärna om allt vi behöver veta för att ditt barn ska ha en bra dag! More is good!

För anmälda barn som inte dyker upp fakturerar vi 20€ som "no show-avgift", eftersom vi inte får redovisa annat än deltagare till finansiärerna. Våra utgifter per barn är ungefär 80€, beroende på hur många barn som deltar. Vi är alltså starkt subventionerade av olika stiftelser, vilket vi är tacksamma för!Plats
Tölö
Tölögatan 55
05.10
Ledarstadsmanöver 2023 Stadsmanöver med cityscoutfärdigheter för roverscouter och ledare
02.11
HeSS höstmöte Föreningens medlemsmöte
18.11
Ledarrekreation/SLöhö Ledarrekreation för roverscouter och ledare
02.12
Scoutbasar på Balders OBS bara 2 timmar tid att få den traditionella lillajulsstämningen!
13.12
Vargungetåg i Luciakortege Våra vargungar 7-7 r får vara tomtar för Finlands Lucia