(scout.fi)

Scoutbasar på Balders

01 December 2018, 11:00 - 14:00

Scoutbasaren i Balders festsal är en gammal tradition. Basaren ordnas för att ge kårerna synlighet och visa upp att vad vi scouter är bra på. För många betyder Scoutbasaren på lillajul att julen äntligen infinner sig i sinnet.

Basaren ordnas på lillajulslördagen på Balders festsal, Alexandersgatan 12. Försäljningstiden är kl. 11-14. 

På Balders finns café Balder, som säljer sött och salt, glögg, kaffe etc. Vid scoutkårernas bord kan du hitta bakverk och andra delikatesser att ta hem till lunch eller lillajulsbjudningen.  

Basarborden bärs på fredagen före basaren klockan 18-20. Någon från HeSS styrelse är på plats och instruerar. Kårerna kan också ställa iordning det egna försäljningsbordet då. Bordbärarna ska vara på plats 18.00 på Alexandersgatan 12.

Ute på innergården kan du köpa grillkorv och våfflor.

Under basaren delas vandringspriset BordEtt ut. Priset ges åt en kår som har ett tilltalande bord. Varje år är kriterierna för vandringspriset olika. Det gäller att satsa på ett fint bord!Plats
Balders festsal
Alexandersgatan 12
22.03
HeSS InnebandyCup 2019 Den legendariska Innebandyturneringen kommer igen!
30.03
Första hjälpen 2 två lördagar Fortsättningskursen i första hjälpen går djupare in på redan förvärvad kunskap och färdigheter.
25.04
Citymanöver 2019 Det här är vad kårernas spejarscouter och explorerscouter ska göra på Scoutveckan.
27.04
00:ornas Lunch & Life coaching Vad vill du med ditt liv, hur vill du att din framtid ska se ut? Hur uppnår du det? Vi hjälper dig hitta svaren.
27.04
Riddarvaka Hemlighetsfull tillställning för de unga scoutledare som beviljats Mannerheims spänne. Efteråt utdelningsceremoni och kafedoria.
28.04
Vargungedag på Sveaborg Härlig utedag med program på Sveaborg för vargungeflocken och dess ledare.
08.05
Lärkans majtalko Det finns massor av olika arbetsuppgifter att göra, mindre svettiga och mera fysiskt krävande, inne och ute. Arbetshandskar och oömma kläder med.
04.06
Ledarrekreation SUP Skön kväll för scoutledare som glider ut på havet i kvällssolen på en SUP-board.
14.09
Kårdag Möjlighet för kårerna att ha egna seminarier samt tillfälle till diskussion om föreningens verksamhet, framtid, mission etc.
19.10
Scoutskaban 2019 Tellus 3.0 Miljöförstöringen på Mars börjar vara så allvarlig att det snart inte går att bo kvar. Men mänskligheten har en tredje chans, en ny planet. Den här gången skickar vi scouterna!
04.11
Föreningens höstmöte Stadgeenligt medlemsmöte på Scoutstationen, Tölögatan 55.
30.11
Scoutbasar på Balders