(scout.fi)

Mansku workshop

22.10.2024 kl. 17.00 – 19.00

Vet du en duktig scout i åldern 17 – 19? Någon som förbundit sig till scoutingens värderingar och är aktiv på veckobasis i kåren (eller förbundet)? Tveka inte – sök Mannerheimspännet åt din framtida kårchef! Mannerheimspännet är ett ideologiskt tecken för unga scouter som är aktiva i veckoverksamheten – och ett fint förtjänsttecken att dela ut som erkännande för att man anammat scoutingens värderingar. Om du känner en riktig superscout i åldern 20 – 23 år som förutom att ha förbundit sig vid värderingarna även lever ut dem i sitt liv överlag (och är aktiv i veckoverksamheten), då kan du söka Mannerheimspännet av första klass åt denna kårens protegé. Med lite guld i scoutskjortan som bevis på moralisk sundhet finns det inga hinder för hur långt din scout kan gå.

För att din kårs kårchef år 2032 inte ska stå där utan Mannerheimsspänne på scoutskjortan kan du nu få hjälp med att söka Mannerheimspännen på HeSS egna Mansku-workshop! På Scoutstationen tisdag 22.10 klockan 17:00 - 19:00 går vi igenom tips och trix för att få just din ansökan godkänd. Välkommen med, vi bjuder på mat!

Hur behöver du förbereda dig?

- Ha en tanke om vem i din kår du kunde tänka dig att vilja söka åt

- Ta med din dator - då kan du skriva redan på plats!

 

Kuksa-anmälan: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=72976 

Anmäl dig dagen innan före midnatt, 21.10, så kan vi handla smart, eftersom vi bjuder dig på mat, så du hinner till klockan 17. 



Plats
Scoutstationen
Tölögatan 55

22.10
Mansku workshop Workshop och terapi åt kårer som ansöker om Mannerheimspännen
24.10
Ledarstadsmanöver Jorden runt på 120 minuter Stadsmanöver för roverscouter och ledare i ca 5 personers lag.
06.11
HeSS medlemsmöte Föreningens medlemsmöte
30.11
Scoutbasar på Balders Julstämning och traditioner på lillajul!
03.12
Första hjälpen uppdatering Håller ditt kursintyg från FHJ 1 eller FHJ 2 på att gå ut? Skulle du vilja förnya det, men vill inte gå kursen på nytt ännu? Kom på uppdateringskurs.
13.12
Vargungetåg i Luciakortegen Våra vargungar, 7-9 åringar får vara tomtar för Finlands Lucia