(scout.fi)

HeSS InnebandyCup 2019

22 Mars 2019, 18:00 - 21:00

Turneringen kommer att gå av stapeln fredagen den 22.3.2019 i Kvarnbäckens Arena Center klockan 18-21.

Till skillnad från förra året kommer det att finnas officiella domare på plats, vilket leder till att det är viktigt att följa de officiella innebandyreglerna https://salibandy.fi/palvelut/materiaalit/saannot-ja-ohjeet/pelisaannot/

Samla ihop ert lag så fort som möjligt och börja träna. Anmäl laget/kåren till matias_anthoni@hotmail.com så fort som möjligt, men mata in alla spelare i Kuksa före tävlingen, så är alla försäkrade. 

En kår kan ha flera lag. 

På Kvarnbäckens ArenaCenter finns spelplaner bokade och riktiga domare dömer matcherna. Vikingarna, vinnarna från 2018 har gjort upp ett spelschema (vi har flera spelplaner) och ser till att det finns fiilismusik.

Här är lite provokation så ni får upp tävlingsvärmen: Förra året tog Vikingarnas ledarlag hem segern överlägset. Ryktena säger att Vikingarnas lag har haft en lyckad försäsong och att laget nu förbereder säsongens träningsprogram. Förra veckan sparkade Vikingarna dessutom igång sina försök till att rekrytera nya spelare till laget på grund av den större spelarbudgeten de blivit lovade detta år tack vare förra årets storartade seger.

HeSS bjuder på banan så ni orkar spela, men fiilisen hämtar ni ju med er. Bygg gärna själva upp turneringsfiilisen i ert lag med enhetlig outfit, kårdricksflaskor, fanibilder etc. En bra lagfiilis gör er till vinnare!

Anmälningslänk: 

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=24218

 Plats
Kvarnbäckens ArenaCenter

13.12
Vargungarnas Luciatåg Kårernas vargungar deltar som tomtar i Folkhälsans Luciakortege.
03.01
Räddningskursen för fartygsresenärer HeSS nyårsgåva till scoutledare: säkerhetsutbildning & minnesvärd upplevelse
03.02
Första hjälpen 1 två söndagar
04.02
Första hjälpen 1 fyra kvällar Första hjälpen grundkurs, alla 16 lektioner ordnas på fyra vardagkvällar.
14.02
HeSS årsmöte Stadgeenligt medlemsmöte med bokslut och verksamhetsberättelse på agendan.
27.02
Första hjälpen uppdatering Uppdateringskurs för kursintygen (korten) Fhj 1 och Fhj2
22.03
HeSS InnebandyCup 2019 Den legendariska Innebandyturneringen kommer igen!
30.03
Första hjälpen 2 två lördagar Fortsättningskursen i första hjälpen går djupare in på redan förvärvad kunskap och färdigheter.
25.04
Citymanöver 2019 Det här är vad kårernas spejarscouter och explorerscouter ska göra på Scoutveckan.
27.04
00:ornas brunch och life coaching Vad vill du med ditt liv, hur vill du att din framtid ska se ut? Hur uppnår du det? Vi hjälper dig hitta svaren.
27.04
Riddarvaka Hemlighetsfull tillställning för de unga scoutledare som beviljats Mannerheims spänne. Efteråt utdelningsceremoni och kafedoria.
28.04
Vargungedag på Sveaborg Härlig utedag med program på Sveaborg för vargungeflocken och dess ledare.
08.05
Lärkans majtalko Det finns massor av olika arbetsuppgifter att göra, mindre svettiga och mera fysiskt krävande, inne och ute. Arbetshandskar och oömma kläder med.
04.06
Ledarrekreation SUP Skön kväll för scoutledare som glider ut på havet i kvällssolen på en SUP-board.
14.09
Kårdag Möjlighet för kårerna att ha egna seminarier samt tillfälle till diskussion om föreningens verksamhet, framtid, mission etc.
19.10
Scoutskaban 2019 Tellus 3.0 Miljöförstöringen på Mars börjar vara så allvarlig att det snart inte går att bo kvar. Men mänskligheten har en tredje chans, en ny planet. Den här gången skickar vi scouterna!
30.11
Scoutbasar på Balders